Boeken over EFT-therapie

Ben je op zoek naar waardevolle bronnen om meer te leren over Emotionally Focused Therapy (EFT) en hoe het jou en je relaties kan helpen? Hier zijn enkele van de beste boeken die beschikbaar zijn over EFT therapie:

1. ‘Houd me vast: zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie’ door Dr. Sue Johnson
Dit boek van Dr. Sue Johnson, de grondlegger van EFT therapie, biedt een praktische en toegankelijke gids voor stellen die op zoek zijn naar een diepere emotionele verbondenheid. Met behulp van zeven gesprekken leert dit boek stellen om emotionele patronen te herkennen, begrijpen en transformeren.

2. ‘Houd me vast: voor een gelukkige relatie’ door Dr. Sue Johnson
Een herziene en geactualiseerde versie van het originele boek van Dr. Sue Johnson, ‘Houd me vast: voor een gelukkige relatie’ biedt nieuwe inzichten en oefeningen om relaties te versterken en te verdiepen. Het is een essentiële gids voor koppels die streven naar een blijvende en bevredigende verbondenheid.

3. ‘Houd me vast: het gesprek voor een blijvend veilige en hechte relatie’ door Dr. Sue Johnson
Dit boek richt zich specifiek op het belang van veilige hechting in relaties en biedt praktische strategieën om emotionele verbondenheid te cultiveren en te behouden. Het is een waardevolle bron voor stellen die op zoek zijn naar een diepere en blijvende relatie-intimiteit.

4. ‘Emotionally Focused Couple Therapy for Dummies’ door Brent Bradley en James Furrow
Dit boek biedt een toegankelijke introductie tot EFT therapie voor stellen, geschreven in de bekende ‘For Dummies’ stijl. Het biedt praktische tips, oefeningen en casestudy’s om koppels te helpen bij het toepassen van EFT principes in hun eigen relaties.

Of je nu een professional bent die meer wil leren over EFT therapie of een individu op zoek naar middelen om je eigen relaties te verbeteren, deze boeken bieden waardevolle inzichten en hulpmiddelen om je te helpen bij je reis naar emotionele groei en verbondenheid.